Change Language :

W pełni automatyczne przygotowywanie potraw w woku dzięki kompaktowym osiom liniowym drylin
Kuchnia przyszłości jest elastyczna, modułowa i wykonuje pracę za użytkownika wtedy, gdy jest ona potrzebna. Szybkie i bezobsługowe roboty kuchenne stają się coraz bardziej interesujące w szczególności dla restauracji szybkiej obsługi, ponieważ pomagają wypełnić luki kadrowe, przyspieszyć procesy i skrócić czas oczekiwania. W naszym programie mamy odpowiednią technologię przechowywania, dostawy energii i tanią robotykę. Korzyści:
Opcje regulacji na nowym poziomie
Kuchnia z innowacyjną technologią we współczesnym designie we wszystkich ruchomych elementach mebli. Oferujemy do tego odpowiednią technologię łożysk i zasilania. Są one odpowiednie tam, gdzie ruchy muszą być płynne, ciche i bezobsługowe.
Wszystkie produkty są testowane pod kątem zużycia i nośności w rzeczywistych warunkach w laboratorium testowym igus®, największym w branży. Wyniki są wprowadzane do naszych narzędzi do obliczania żywotności i umożliwiają precyzyjne przewidywanie trwałości.
Na życzenie igus® przeprowadza również testy u klientów, aby sprawdzić zastosowanie produktów w bardzo indywidualnych warunkach.

Jakie są najważniejsze przepisy dla producentów automatów vendingowych w sektorze spożywczym? Jak można zaoszczędzić przestrzeń montażową w obliczu rosnącego asortymentu produktów? Blog igus zawiera interesujące artykuły na temat maszyn vendingowych.
Osobista:
Od poniedziałku do piątku: 7:00–20:00
Sobota: 8:00–12:00
Online:
Umów spotkanie z ekspertem