Change Language :
Świeżo upieczona pizza w zaledwie 90 sekund za naciśnięciem jednego przycisku? BistroBox to samoobsługowa pizzeria z pierwszym w Austrii w pełni automatycznym piecem do pizzy. Centralnym elementem innowacyjnego połączenia chłodniczego systemu przechowywania i pieca do pizzy jest bezsmarowa i bezobsługowa technologia przechowywania, taka jak oś przenośnika taśmowego i inna technologia przechowywania, która zapewnia transport pizzy ze stacji chłodzącej do pieca i wreszcie do klienta. Wszystkie komponenty muszą spełniać wysokie wymagania higieniczne technologii żywności ... w temperaturach do 300 °C.








Ilustracja 3: Platformę z pizzą, która porusza się wzdłuż osi paska zębatego, można wyciągnąć. Pomagają w tym wydrukowane w 3D koła zębate i zębatki.

Obraz 4: Na tej stacji pizza jest uwalniana z opakowania. Platforma w stacji obraca się wokół własnej osi kilka razy. Jest to możliwe dzięki łożysku obrotowemu PRT.

Ilustracja 5: przegub widełkowy igubal® ze sprężynowymi sworzniami zawiasów działa w mechanizmie zamykania drzwiczek piekarnika.

Ilustracja 6: zgodna z FDA niebieska folia ślizgowa tribotape® zmniejsza zużycie w punktach tarcia w automacie.

Rysunek 7: Łożyska o niskim współczynniku tarcia: łożyska kulkowe xiros w automacie vendingowym.
Osobista:
Od poniedziałku do piątku: 7:00–20:00
Sobota: 8:00–12:00
Online:
Umów spotkanie z ekspertem