Change Language :

Francuski start-up Cook-e opracował zrobotyzowaną kuchnię, która może samodzielnie przygotowywać posiłki. Powód? Wielu restauratorów zmaga się na co dzień z konsekwencjami niedoboru personelu. Niektórzy przedsiębiorcy obawiają się o przyszłość. Czy w pewnym momencie kuchnia pozostanie zimna? Nie, Cook-e jest o tym przekonany. Francuska firma znalazła sposób na odciążenie restauracji w czasach niedoboru wykwalifikowanej siły roboczej. Bez zbędnych ceregieli, robot kuchenny przejmuje ciężką pracę. Automatyzując proste zadania i redukując związane z nimi koszty, właściciele restauracji mogą zainwestować więcej kapitału w składniki, aby oferować lepsze dania.
Ale jak gotować bez personelu? Możesz dowiedzieć się tego i wiele więcej o ekscytującym projekcie Cook-e na tej stronie:
Osobista:
Od poniedziałku do piątku: 7:00–20:00
Sobota: 8:00–12:00
Online:
Umów spotkanie z ekspertem